18 godina mlađa ljubavnica mu ukrala mercedes

Izvor: Kurir, 01.Jul.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18 godina mlađa ljubavnica mu ukrala mercedes

SREBRENIK - Potera poput one u akcionim filmovima odvijala se u Srebreniku, kada je policija tragala za terencem “mercedesom ML”, u kome se nalazila J.I.(23) i njen brat S.I (37).

Oni su bežali od policije, nakon što je vlasnik terenca prijavio da je vozilo nestalo. Ali, priča ima neobičnu pozadinu.

Naime, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvesnog vremena odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da pozove na druženje i svog brata S.I (37). Nakon što su se svi zajedno dobro se zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio a potom i zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom ispričali su policijski izvori.

Posle izvesnog vremena kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, i shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra se na to nisu obazirali, već bi samo velikom brzinom projurili pored policije.

Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih vozila bili opkoljeni u mestu Mustafići nadomak Srebrenika, gde im je oduzet džip, a oni privedeni na saslušanje.

Zbog ovog dela protiv njih je podnesena krivična prijava, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.