Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 09:43

Udes u Kruševcu, automobil se zakucao u banderu

Zbog neprilagođene brzine, automobil marke "mazda" udario u banderu u kruševačkoj ulici Bagdalski venac. Nije bilo povređenih.
Sinoć oko 22 sata u ulici Bagdalski venac u Kruševcu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je pri sudaru automobila marke "mazda cx3" i "reno senik", od siline udarca polomljena betonska bandera sa uličnom rasvetom, ali samo pukom na srećom niko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije stradao.

Kako je RTS-u rečeno na licu mesta, automobili su se kretali istim smerom, a do udesa je došlo, prema rečima svedoka, kada je devojka za upravljačem "mazde" krećući se neprilagođenom brzinom pokušala da pretekne "reno," u trenutku skretanja u ulicu Jovana Cvijića. Nakon kontakta sa "renoom", mazda je prešla na levu stranu i udarila u banderu.

Zahvaljujući činjenici da je svo četvoro putnika u oba automobila koristilo sigurnosne pojaseve izbegnuta je tragedija kakva se 2010. dogodila na istom pravcu.
Zbog neprilagođene brzine tada je sletevši s puta i udarivši u betonsku banderu jedan tinejdžer smrtno stradao, a četvorica su ovređena.
Saobraćaj je zbog uviđaja bio u dvočasovnom prekidu, a na lice mesta izašli su i radnici kruševačke Elektrodistribcije.
Pogledaj vesti o: Mazda,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vozilo prepolovljeno na dva dela: Teška nesreća u Kruševcu, automobil se zakucao u banderu

Izvor: Blic, 13.Apr.2021

Pravo je čudo kako nema teže povređenih u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva putnička vozila „reno“ i „mazda“ CX3 kruševačkih registarskih oznaka sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.