Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 13:37

"PROŠLE SU DVE GODINE I 104 DANA BEZ MOJE MARIJE" Odloženo suđenje Nišliji koji je kolima ubio devojku, njena majka skrhana: "On će normalno da živi a nje nema..."

Zbog sprečenosti advokata odbrane i jednog porotnika da se pojave u Višem sudu u Nišu, danas odloženo suđenje Igoru Stojkoviću (40) iz Niša, koji je optužen je da je 31.decembra 2020.godine oko 17.20 časova iu pijanom stanju automobilom marke “mazda” pokosio Nišlijku Mariju Šulović (25), koja je preminula tri meseca kasnije u Beogradu u toku lečenja. Roditelji nastradale devojke Nebojša i Žaklina Šulović, teško su podneli informaciju da glavni pretres optuženom za smrt njihove ćerke, neće početi ni nakon dve i po godine od kobne nesreće. Marijina majka nije uspela da zadrži suze.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.