Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 15:10

"PRIJATELJU, POMOZI, UBIŠE MI DETE" Svedok o drami nakon što je Mariju (25) iz Niša udario auto, otkrio kako su pokušali da je spasu

Plućna embolija, od koje je tri meseca nakon saobraćajne nesreće preminula Marija Šulović (25) iz Niša, posledica je povreda koje je ona zadobila u tom udesu. Ovo je potvrdio veštak Instituta za sudsku medicinu iz Beograda dr Zoran Mihailović na nastavku suđenja Igoru Stojkoviću (43) iz Niša koj je optužen da je vozeći automobil marke “mazda” u pijanom stanju, 31.decembra 2020.godine oko 17.20 časova na raskrsnici raskrsnica Donjovlaške ulice i Ulice i Miodraga Petrovića Čkalje, naleteo na Mariju koja je išla pešice sa ocem. Veštak je nedvosmisleno izneo svoj nalaz pred većem Višeg suda u Nišu kojim predsedava sudija Milica Grujić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.