Mazda6 dizel za auto tržište Amerike još uvek u razvoju

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mazda6 dizel za auto tržište Amerike još uvek u razvoju

Jim O’Sullivan, izvršni direktor Mazda North America, potvrdio je planove ove kompanije da u svoju ponudu uvrsti dizel motor na teritoriji SAD.

Uprkos tome što ova informacija nije objavljena prilikom predstavljanja 2016 Mazda6 modela u toku održavanja sajma automobila u Los Angeles-u, O’Sullivan tvrdi da je ovaj proizvođač i dalje veoma posvećen tome da se dizel motor obuhvati ponudom. On nije želeo da objavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << vremenski period kada bi ovaj projekat mogao da bude završen, ali tvrdi da su svi resursi usmereni ka tome.

Prethodno je objavljeno da Mazda planira da dizel bazirani Mazda6 na teritoriji SAD predstavi u toku druge polovine prošle godine, međutim, usled problema vezanih za kompatibilnost sa emisionim standardima, doneta je odluka o unapređenoj verziji, ali ni sa tom verzijom nije došlo do usaglašavanja standarda.

foto © Mazda

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Buick zvanično odbacio mogućnost predstavljanja Grand National i GNX modela

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014

Buick je i zvaničnim putem odbacio svaku mogućnost predstavljanja novih Grand National i GNX modela...Uprkos tome što se nedavno pojavila informacija da je počeo prijem porudžbina za nove Grand National i GNX modele, Buick kategorički tvrdi da trenutno ne postoje takvi planovi. Nick Richards, jedan...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.