Izvor: Moto.rs, 14.Nov.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maserati ulazi među mainstream proizvođače sa 10000 proizvedenih modela

Ova godina je zaista bila godina oživljavanja ovog brenda kako po pitanju prodaje tako i unapređenju linije modela koja je u potpunosti prerađena. Brend je dobio dva nova modela Quattroporte i Ghibli dok je treći na vidiku. Takođe, značajno je pomenuti da je ovaj proizvođač upravo proizveo svoj desetohiljaditi model u Giovanni Agnelli fabrici u mestu Grugliasco u blizini Torina. Ova fabrika je prethodno bila stara Carrozzeria Bertone fabrika koja je preuzeta od Fiata 2009. godine....
Pogledaj vesti o: Maserati,   Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Maserati obeležio proizvodnju 10.000-tog modela u fabrici Gruljasko

Izvor: Economy.rs, 14.Nov.2013

Maserati odlično posluje što potvrđuje i obeležavanje proizvodnje 10.000-tog modela u fabrici Avv. Giovanni Agnelli u Gruljasku, u blizini Torina.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.