Zvezda Euforije ima skriveni talenat VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 11:37

Zvezda "Euforije" ima skriveni talenat VIDEO

Sidni Svini je očarala fanove ulogama u serijama "Euforija" i "Beli lotus", ali da li ste znali da ima još jedan talenat?

U slobodno vreme, ova glumica doteruje svoje starinske automobile, a ima ih dva: Ford Mustang iz 1965. i Ford Bronco iz 1969. godine, zbog čega i sarađuje sa ovim brendom.

Nije u pitanju samo marketinški trik - Svini dolazi iz mehaničarske porodice, a na svojim društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama često objavljuje svoje poduhvate kada su automobili u pitanju.

Za vreme pandemije, tako, otvorila je TikTok nalog "Syds_Garage", na kom je objavljivala snimke kako radi upravo na Ford Broncu.

Ford je ovo iskoristio, pa je sklopljena saradnja prema kojoj je Svini dizajnirala specijalni Mustang GT iz 2024, koji je dat jednom srećnom obožavaocu sa najinteresantnijom pričom podeljenom na Fordovim društvenim mrežama.

Finalni dizajn ovog jedinstvenog automobila inspirisan je originalnim "Brittany Blue" Mustangom iz 1965 - upravo onim koji poseduje Svinijeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.