Zvezda "Euforije" ima skriveni talenat VIDEO

Sidni Svini je očarala fanove ulogama u serijama "Euforija" i "Beli lotus", ali da li ste znali da ima još jedan talenat?

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2024.

09:50

Zvezda
Foto: Profimedia

U slobodno vreme, ova glumica doteruje svoje starinske automobile, a ima ih dva: Ford Mustang iz 1965. i Ford Bronco iz 1969. godine, zbog čega i sarađuje sa ovim brendom.

Nije u pitanju samo marketinški trik - Svini dolazi iz mehaničarske porodice, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje svoje poduhvate kada su automobili u pitanju.

Za vreme pandemije, tako, otvorila je TikTok nalog "Syds_Garage", na kom je objavljivala snimke kako radi upravo na Ford Broncu.
@syds_garage

finished the rear suspension!

♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes
Ford je ovo iskoristio, pa je sklopljena saradnja prema kojoj je Svini dizajnirala specijalni Mustang GT iz 2024, koji je dat jednom srećnom obožavaocu sa najinteresantnijom pričom podeljenom na Fordovim društvenim mrežama.

Finalni dizajn ovog jedinstvenog automobila inspirisan je originalnim "Brittany Blue" Mustangom iz 1965 - upravo onim koji poseduje Svinijeva.
Foto: Ford

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: