Izvor: Blic, 06.Feb.2024, 20:01

OTKRIVENO KO ĆE ZAMENITI BIKOVIĆA U SERIJI "WHITE LOTUS" Sa Balkana je i dve godine je mlađi od Miloša

Naš čuveni glumac Miloš Biković (36) izbačen je iz treće sezone popularne serije "Beli lotos" ("The White Lotus"), koja se emituje na "HBO" platformi, a sad je otkriveno ko će uskočiti u ovaj projekat umesto njega.
Pogledaj vesti o: Lotus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Neki ljudi su govorili o njoj, a NISU SMELI, TREBA DA IH BUDE SRAMOTA ŠTA SU JOJ ČINILI" Miki Manojlović nikad emotivnije o Miri Furlan, pomenuo i Bikovićev slučaj

Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 12:43

Proslavljeni glumac Miki Manojlović kaže da očekuje reakciju Evropske filmske akademije, čiji je Miloš Biković član, nakon što je naš glumac ostao bez uloge u trećoj sezoni popularne serije "Beli lotos" ("The White Lotus"), koja se emituje na "HBO" platformi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.