Fotografija koja je uzdrmala obožavaoce kraljevske porodice: Kejt Midlton i Vilijam izazvali šok i gnev! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2024, 16:18

Fotografija koja je uzdrmala obožavaoce kraljevske porodice: Kejt Midlton i Vilijam izazvali šok i gnev! (FOTO)

Fotografija koja se danas na zvaničnoj Instagram stranici kraljevske porodice izazvala je talas nezadovoljstva među pripadnicima kraljevske porodice. Ovaj prikaz povodom 13 godina braka Kejt Midlton i princa Vilijama iznenadio je mnoge i izazvao gnev širom sveta.
Na prvi pogled, slika prikazuje uobičajenu scenu - Kejt u venčanici sa osmehom na licu, dok je Vilijam pored nje u elegantnom odelu, sa zadovoljnim izrazom lica. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti nije bila njihova pojava, već kontekst ove slike.
Crno-bela fotografija odmah je navela mnoge pratioce da pomisle na najgore - da je princeza Kejt Midlton preminula. Nedavno objavljeni podaci o njenom zdravstvenom stanju, borbi...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ZAŠTO CRNO BELA SLIKA?! Kejt Midlton i princ Vilijam proslavljaju 13 godina braka, fanovi u ŠOKU: "Ovo nismo smeli da vidimo" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2024

Kejt Midlton i princ Vilijam proslavljaju 13 godina braka, a tom prilikom su na društvenim mrežama podelili crno-belu fotografiju sa venčanja

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.