Novi Lotus model u obliku SUV/krosovera donosi nove mogućnosti

Izvor: Moto.rs, 09.Mar.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Lotus model u obliku SUV/krosovera donosi nove mogućnosti

Jean-Marc Gales, izvršni direktor kompanije Lotus najavio je da kompanija planira da predstavi model koji će imati oblik SUV/krosovera.

On je objavio da je kompanija donela odluku o investiranju u novi model koji će biti predstavljen ove godine te da se trenutno radi na analiziranju mogućnosti predstavljanja bilo sportskog sedana sa četvoro vrata ili SUV modela.

Ukoliko model bude odobren, Lotus SUV ne samo da će izvršiti velike izmene u okviru kategorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << već će ga karakterisati i mogućnost razvoja velike brzine i vrhunskog upravljanja. Za sada nije jasno kada bi ovaj model mogao da se pojavi na tržištu, ali sigurno je da se neće pojaviti pre 2017.

foto © Lotus
Pogledaj vesti o: Lotus,   Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.