Dvojica muškaraca uhapšena u Pančevu dok su prevozili drogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 11:28

Dvojica muškaraca uhapšena u Pančevu dok su prevozili drogu

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu da se sprovede istraga protiv N. S. i M. R. osumnjičenih da su prevozili 993 grama amfetamina.
Osumnjičenima se stavlja na teret da su u Kačarevu, radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, saopštilo je više javno tužilaštvo u Pančevu.
Kako se navodi, osumnjičeni 44-godišnji N. S. prevozio je opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni 27-godišnji M. R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni, jer su ih u ulici Omladinskoj zaustavili policijski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pančevačka policija uhvatila dvojac dok je prevozio amfetamin

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2024

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu da se sprovede istraga protiv N.S. i M.R. iz Kačareva zbog sumnje da su prevozili 993 grama amfetamina.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.