Kompanija Lotus proizvela je hiljaditi Exige S model

Izvor: Moto.rs, 08.Nov.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Lotus proizvela je hiljaditi Exige S model

Hiljaditi Lotus Exige S model proizveden je u fabričkom postrojenju ove kompanije u Velikoj Britaniji.

Ovaj model prvi put je predstavljen u toku održavanja sajma automobila u Frankfurtu 2012. godine, a osveženi Exige S odlikuje sportski stil kao i 3.5L V6 motor koji razvija 345 ks izlazne snage i 400 Nm obrtni moment. Zanimljivo je i to da Lotus tvrdi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << najveće tržište za njihov Exige S model zapravo Japan, a zatim slede Velika Britanija, Švajcarska, Australija, Hong Kong i Belgija. Jean-Marc Gales, izvršni direktor kompanije Lotus tvrdi da kupci njihovih vozila očekuju veliki nivo zadovoljstva vožnje, te da je upravo to ono što odlikuje Exige S model.

foto © Lotus

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Još jednom tizovan potencijalni Ford Mustang GT350

Izvor: Moto.rs, 08.Nov.2014

Ford je objavio drugi tizer video za nastupajući model visokih performansi koji će najverovatnije nositi oznaku Mustang GT350...Predstavljanje ovog modela očekuje se sredinom novembra, a tizer pruža mogućnost da se čuje zvuk motora koji zvuči slično kao i V8. Najverovatnije se radi o atmosferskom...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.