Osveženi 2015 GMC Yukon Denali/Yukon Denali XL modeli

Izvor: Moto.rs, 07.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveženi 2015 GMC Yukon Denali/Yukon Denali XL modeli

GMC je najavio seriju unapređenja za njihove 2015 Yukon Denali/Yukon Denali XL modele i to implementiranjem nove tehnologije i osmostepene transmisije.

Pre svega, nova osmostepena automatska transmisija je uparena sa 6.2L V8 motorom koji razvija 420 ks izlazne snage i 623 Nm obrtnim momentom.

Proizvođač tvrdi da nova transmisija omogućuje bolje performanse, kraće vreme izmene stepena prenosa kao i unapređenu potrošnju goriva.

Pored pomenute transmisije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << za ove SUV modele obezbeđena su i druga unapređenja, među kojima su bežični punjač za pametne telefone kao i OnStar sa 4G LTE.

Tu je i unapređeni Intellilink zabavno-informativni sistem koji obezbeđuje nastupajuće „Text Message Alerts“ kada je uparen sa kompatibilnim Bluetooth telefonom.

foto © GMC

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Kompanija Lotus proizvela je hiljaditi Exige S model

Izvor: Moto.rs, 08.Nov.2014, 15:01

Hiljaditi Lotus Exige S model proizveden je u fabričkom postrojenju ove kompanije u Velikoj Britaniji...Ovaj model prvi put je predstavljen u toku održavanja sajma automobila u Frankfurtu 2012. godine, a osveženi Exige S odlikuje sportski stil kao i 3.5L V6 motor koji razvija 345 ks izlazne snage...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.