Izazvao je veliko interesovanje u SAD: Ko je Leo Woodall?

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 09:19

Izazvao je veliko interesovanje u SAD: Ko je Leo Woodall?

Upoznajte talentovanog britanskog glumca koji je postao senzacija nakon pojavljivanja u hit serijama kao što su "The White Lotus" i "One Day". Saznajte više o njegovom dosadašnjem radu i kako se pripremao za svoje uloge. Ko je Leo Woodall? 
Fanovi su uživali u masivnoj adaptaciji Netflixove serije "One Day", koja ima 14 epizoda i zasnovana je na knjizi Dejvida Nikolsa istog naziva.
Kao u knjizi i filmu pre nje, serija prati neverovatnu ljubavnu priču između Eme Morli i Dextera Mayhewa, koji se upoznaju na veče njihove mature na Univerzitetu u Edinburgu i postaju važni deo života jedno drugome.
Emu igra zvezda serije "This Is Going to Hurt" Ambika Mod, dok je Leo Woodall preuzeo...
Pogledaj vesti o: Lotus

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.