Izvor: Blic, 03.Feb.2024, 01:11

HBO ZAMENIO MILOŠA BIKOVIĆA U SERIJI "WHITE LOTUS" Glumac poručuje: "Neću se poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet"

Poznati srpski glumac Miloš Biković trebalo je da se pojavi u narednoj, trećoj sezoni serije "Beli Lotos" ("White Lotus") u produkciji čuvene medijske kuće HBO, međutim, to toga neće doći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Biković sklonjen iz serije "White Lotus": Oglasio se srpski glumac, pomenuo i bombardovanje

Izvor: B92, 03.Feb.2024

Poznati srpski glumac Miloš Biković trebalo je da se pojavi u novoj, trećoj sezoni serije "White Lotus". Međutim, kako javlja portal "Deadline", HBO je odustao od saradnje sa Bikovićem, koji je trebalo da tumači lik Rusa po imenu Valentin...Uloga će pripasti drugom glumcu...Posle ovde odluke,...

Nastavak na B92...

"OSTANI UZDIGNUTE GLAVE" Stiže podrška Milošu Bikoviću nakon što ga je HBO zamenio u seriji "White Lotus", glumci se oglasili: "Glupost uvek prolazi jer je slaba i lišena smisla"

Izvor: Blic, 03.Feb.2024

Poznati srpski glumac Miloš Biković trebalo je da se pojavi u narednoj, trećoj sezoni serije "Beli Lotos" ("White Lotus") u produkciji čuvene medijske kuće HBO, međutim, to toga neće doći. On se ovim povodom oglasio saopštenjem, a ubrzo su usledili komentari podrške od kolega i fanova koje...

Nastavak na Blic...

Dimitrije Vojnov povodom gubitka uloge Miloša Bikovića u HBO seriji „White Lotus“: „Davanje enormnog publiciteta jednoj ulozi i PR poraz ugledne kuće

Izvor: Danas, 03.Feb.2024

Miloš Biković izgubio je ulogu u trećoj sezoni popularne HBO serije „Beli Lotos“ („White Lotus“) odjeknulo je u medijima, kao što je odjeknulo i saopštenje glumca da se neće "poklanjati narativu koji ugrožava njegov integritet".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.