Mogu da kupe auto i u supermarketu – po vozilo u Lidl

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 17:17

Mogu da kupe auto i u supermarketu – po vozilo u Lidl

Automobili se nude putem lizinga koji traje 48 meseci.

Lanac supermarketa Lidl nedavno je najavio prodaju automobila u Nemačkoj. Kao i obično, cene su diskontne.

Lidl je 2016. godine u rekordnom roku rasprodao FIAT 500. Sada pokušava eksperiment sa tri modela, ali samo u Nemačkoj. Ovi automobili se nude putem lizinga koji traje 48 meseci.

Za ovu komercijalnu operaciju, Lidl se udružio sa kompanijom za iznajmljivanje automobila Sixt. U ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tri modela.

Prvi je Renault Twingo (u Life paketu opreme) koji se prodaje za samo 99 evra mesečno. Drugi je Renault Clio 5 (Life) koji se nudi po ceni od 109 evra mesečno dok je treći krosover Kia Stonic dostupan po ceni od 135 evra mesečno.

Iako su prva dva Renault modela slabije opremljena, Kia Stonic nije i nudi Vision paket koj uključuje alu felne od 17 inča, Apple CarPlay i Android Auto funkcije itd.

Uz to, Lidl nudi usluge kao što su isporuka vozila, ugovor o održavanju od 20,80 evra mesečno, pa čak i osiguranje.

Može se pretpostaviti da će se ova ponuda kasnije proširiti i na druge evropske zemlje u kojima Lidl posluje.

Lidl nije jedini koji trgovinski lanac koji se odlučio da kupcima ponudi automobile. I neki drugi rade slične stvari, kao što je francuski E.Leclerc, koji iznajmljuje automobile.

Ova kompanija će u periodu mart-april 2021. ponuditi uslugu iznajmljivanja električnog modela Dacia Spring po ceni od 5 evra dnevno.

Ostali modeli u njihovom katalogu su Renault Twingo, Renault Clio, FIAT Tipo...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.