Snimljen Lexus GS F za 2015tu

Izvor: Autorepublika.rs, 30.Sep.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen Lexus GS F za 2015tu

Po nekim nezvaničnim izvorima, Lexus bi trebalo da završava testiranje novog GS F modela, koji će debitovati, opet prema nekim izvorima, već ove jeseni na sajmu automobila u Los Anđelesu.
Teoretski, GS F bi trebalo da bude konkurencija BMW M5 modelu, Mercedesu E63 AMG i Audiju RS6 Avant, koji imaju snagu u rasponu od 550KS do 592KS.
Ipak, ako su informacije tačne da koriste blago poboljšani 5.0 V8 atmosferski motor sa snagom oko 500KS, onda će pre biti pozicioniran ispod ovih modela i iznad modela Audi S6, barem kada je čista snaga u pitanju.
Očekuje se da Lexus pošalje ovu snagu na zadnje točkove preko osmostepenog automatika, ali ne možemo isključiti ni AWD pogon da bi prošili broj potencijalnih kupaca.
Izvor

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.