Sledeća generacija Lexus LS modela stiže na tokijski sajam automobila

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeća generacija Lexus LS modela stiže na tokijski sajam automobila

Lexus je potvrdio da će sledeća generacija LS Sedan modela biti predstavljena tokom održavanja sajma automobila u Tokiju u toku oktobra.

Japanska kompanija će predstaviti naslednika njihovog vrhunskog salonca koji će moći da se pohvali najnovijom verzijom Toyota-ine tehnologije autonomne vožnje. Planirano je da prodaja ovog modela počne naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << godine, a očekuje se da će vozilo karakterisati 5.0L V8 motor koji razvija više od 500ks izlazne snage, kao i hibridni pogonski agregat sa V6 benzinskom jedinicom. Model će biti baziran na novoj platformi sa pogonom na zadnje točkove koja je korišćena i za kupe čije se predstavljanje takođe očekuje u toku pomenutog događaja i za koji se navodi da će biti direktan konkurent Mercedes-Benz S-Class kupe modelu.

foto © Lexus
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Acura prikazala svoj NSX bezbednosni automobil za Pikes Peak trku

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015

Acura je izdala kratak klip u kojem prikazuje model 2016 Acura NSX koji će biti zvanično bezbednosno vozilo za ovogodišnju Pikes Peak trku penjanja uz brdo. Nakon što je nekoliko godina uredno objavljivala tizere za pomenuti model Acura je prikazala NSX spreman za proizvodnju u januaru mesecu na...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.