Acura prikazala svoj NSX bezbednosni automobil za Pikes Peak trku

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acura prikazala svoj NSX bezbednosni automobil za Pikes Peak trku

Acura je izdala kratak klip u kojem prikazuje model 2016 Acura NSX koji će biti zvanično bezbednosno vozilo za ovogodišnju Pikes Peak trku penjanja uz brdo. Nakon što je nekoliko godina uredno objavljivala tizere za pomenuti model Acura je prikazala NSX spreman za proizvodnju u januaru mesecu na sajmu u Detoitu.

Od tada je prošlo šest meseci ali i dalje nemamo tehničke detalje koji se odnose na ovaj model. Očekuje se da će ovaj model razvijati više od 550ks snage pri čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bi trebalo da bude konkurent modelu Audi R8 druge generacije obzirom da će oba modela imati sličnu početnu cenu. Proizvodna 2016 NSX modela bi trebalo da počne krajem ovog leta dok bi prodaja trebala da počne krajem godine.

foto © Acura
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.