Galerija: Lexus NX

Izvor: B92, 06.Jun.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Lexus NX

Lexus NX jedan je od novih modela koji je skrenuo pažnju ljubitelja automobila svojim neobičnim dizajnom. Pogledajte najnovije fotografije ovog krosovera koje su nedavno snimljene u Barseloni za potrebe reklamne brošure.

Lexus NX imao je premijeru na salonu automobila u Pekingu, u aprilu. U japanskoj kompaniji imaju ambiciozne planove kada je reč o ovom modelu i smatraju da je najjači tržišni adut njegov izgled.

NX stiže u prodajne salone u oktrobru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2014, a kupcima će prvo biti ponuđena hibridna verzija 300h. Ovaj model dobija snagu od 2.5 litarskog benzinca sa 195 ks. Osim njega za pogon će se koristiti i jedan ili dva elektromotora, u zavisnosti da li kupac izabere verziju sa pogonom na dva ili sva 4 točka.

Početkom 2015. biće dostupan i NX 200t opremljen četvorocilindričnim 2.0 litarskim turbo-benzincem sa 235 ks, koji će biti ponuđen isključivo sa F Sport paketom.

Pogledajte galeriju fotografija Lexusa NX.
Pogledaj vesti o: Lexus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galerija: Lexus NX

Izvor: B92, 06.Jun.2014

Lexus NX jedan je od novih modela koji je skrenuo pažnju ljubitelja automobila svojim neobičnim dizajnom. Pogledajte najnovije fotografije ovog krosovera koje su nedavno snimljene u Barseloni za potrebe reklamne brošure...Lexus NX imao je premijeru na salonu automobila u Pekingu, u aprilu. U japanskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.