Reiter predstavlja radikalni Lamborghini Gallardo Extenso R-EX

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reiter predstavlja radikalni Lamborghini Gallardo Extenso R-EX

Reiter Engineering je predstavio njihov najnoviji paket dodatne opreme za Lamborghini Gallardo GT3 koji je baziran na Gallardo GT3 FL2 koji je predstavljen prošle godine.

Extenso R-EX je kompatibilan sa GT3 odredbama a u poređenju sa standardnim modelom odlikuje ga primetno veća širina sa zadnje strane. Nekadašnji aluminijumski paneli zamenjeni su prilagođenim panelima izrađenim od ugljeničnih vlakana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Pored toga, Reiter je povećao širinu zadnje osovine za 13cm, što znači da ovaj model sada odlikuje širina od 205cm. Lamborghini Gallardo GT3 prikazan na fotografiji odlikuje trkačko bregasto vratilo koje unapređuje obrtni moment dok je potrošnja goriva značajno redukovana zahvaljujući novim MAHLE klipovima koji unapređuju pouzdanost.

Tu su i redizajnirana prednja i zadnja svetla kao i unapređeni izduvni sistem. Reiter Engineering navodi da će samo deset vozila biti proizvedeno, dok će isporuka vozila početi početkom naredne godine svima onima koji su voljni da za ovaj model plate 248.000 evra.

foto © Reiter Engineering

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.