Tizovan 2015 Infiniti Concept Vision GranTurismo model

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tizovan 2015 Infiniti Concept Vision GranTurismo model

Sony je objavio prve fotografije Infiniti Concept Vision Gran Turismo koji će biti dodat GranTurismo 6 u narednom periodu.

Ovaj koncept predstavlja aerodinamični sportski automobil koji odlikuje poklopac motora sa otvorima za ventilaciju, elegantna linija kao i vetrobransko staklo jedinstvenog oblika. Ono što je takođe primetno jeste i blago nagnuta linija krova kao i ono po čemu je ovaj proizvođač poznat, a to je C stub. Model nudi i zadnji difuzor izrađen od ugljeničnih vlakana, centralno postavljeni izduvni sistem kao i zadnje krilo u obliku bumeranga.

foto © Infiniti

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Reiter predstavlja radikalni Lamborghini Gallardo Extenso R-EX

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014

Reiter Engineering je predstavio njihov najnoviji paket dodatne opreme za Lamborghini Gallardo GT3 koji je baziran na Gallardo GT3 FL2 koji je predstavljen prošle godine...Extenso R-EX je kompatibilan sa GT3 odredbama a u poređenju sa standardnim modelom odlikuje ga primetno veća širina sa zadnje...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.