Na prodaju 1997 Lamborghini Diablo VT Roadster koji je pripadao Donaldu Trampu

Izvor: AutoBlog, 06.Jan.2024, 19:44

Na prodaju 1997 Lamborghini Diablo VT Roadster koji je pripadao Donaldu Trampu

Na Barrett-Jackson's Scottsdale aukciji će se naći i 1997 Lamborghini Diablo VT Roadster koji je svojevremeno bio u vlasništvu Donalda Trampa. Kako navodi Carscoops, zbog posebnog odnosa sa Lamborghinijem, Tramp je bio u mogućnosti da naruči svoj automobil sa Blu Le Mans bojom, koja nije bila zvanično dostupna 1997. Sem toga, ovaj automobil ima i „Donald Trump 1997 Diablo” pločicu postavljenu na vrata vozača. Tramp je automobil zadržao do leta 2002. Od tada je bio u vlasništvu još dvoje ljudi i ima samo 24.836 milja (39.970 km) na brojaču. Ipak, CarFax ističe određenu "nedoslednost kilometraže". Ovaj Diablo pokreće 5,7 litarski V12 motor sa 367 kW/499 KS i 582 Nm obrtnog momenta. Povezan je sa petostepenim...
Pogledaj vesti o: Lamborghini,   Donald Tramp

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Na prodaju Lamborghini Diablo koji je pripadao Donaldu Trampu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jan.2024

​Na Barrett-Jackson's Scottsdale aukciji će se naći i 1997 Lamborghini Diablo VT Roadster koji je svojevremeno bio u vlasništvu Donalda Trampa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.