Koga to nervira zvuk Lamborghinija?

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga to nervira zvuk Lamborghinija?

Lamborghini se kupuje zbog prestiža, izgleda i performansi, ali i zbog fantastičnog zvuka motora. Ipak, nisu svi oduševljeni kada V12 "zaurla” u njihovoj neposrednoj blizini.

U poslednje vreme navikli smo da viđamo vozače Lamborghinija u različitim incidentnim situacijama širom sveta.

Najčešće probleme izazivaju oni koji se na ulicama poigravaju ovim automobilima iako nisu u stanju da ih obuzdaju u vožnji.

Međutim, vozač Lamborghinija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se zatekao u saobraćajnoj gužvi na ulicama Londona prouzrokovao je incident, a da se nije ni pomerio iz mesta.

On je na molbu prolaznika, koji je želeo da snimi zvuk V12 motora Lamborghinija Murcielago, počeo da turira mašinu, što je druge pešake uznemirilo do te mere da su prišli automobilu i počeli da se svađaju sa vozačem:

Pogledajte kako je neoprezni vozač Lamborghinija izazvao sudar u Čikagu.
Pogledaj vesti o: Lamborghini,   London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.