Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, ponovo bahat!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2021, 10:52

Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, ponovo bahat!

Interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, ponovo bahat!

Sumnja se da je taj automobil tokom večeri vozio i bahato parkirao jutjuber, Bogdan Ilić, poznat kao "Baka Prase". Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

“Pauk” je odneo automobil. Vozilo je privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, u ponedeljak je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porsše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

 
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ode Lambordžini, ode Porše, a Baki Prasetu ostaše samo prijave

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2021

Poznatom jutjuberu Bogdanu Iliću, Baki Prasetu, oduzeta su dva luksuzna automobila marke “lambordžini urus” i “porše kajen” koji su bili u carinskom prekršaju.. Interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil “lamborghini urus”, nemačke registracije, parkiran na obeleženom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.