Svetlana je nakon SAHRANE ušla u auto, a onda ju je našao prolaznik u zadnjem delu automobila pored krvave dizalice za auto

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana je nakon SAHRANE ušla u auto, a onda ju je našao prolaznik u zadnjem delu automobila pored krvave dizalice za auto

Telo pronađeno je u zadnjem delu automobila, kod nas poznatijem kao Lada

41-godišnja Sveltana Sapogova umrla je nakon što je silovana dizalicom za auto, koja je raširena u njenoj utrobi. Povrede su bile stravične.

Policija je lišila slobode 19-godišnjeg Danila Češka, kojeg sumnjiči za ovaj zločin. On je stradaloj ženi ponudio prevoz nakon sahrane jednog zajedničkog poznanika. Slučaj se dogodio u južnom dijelu Ruske Federacije, u Krasnoarmejskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rejonu Saratovske oblasti.

Pročitajte i:

To se dogodilo 31. januara, a njeno telo pronađeno je u zadnjem delu automobila, kod nas poznatijem kao Lada.

Policiju je obavestio prolaznik, a nakon što je Hitna pomoć došla na lice mesta prevezli su gospođu Sapogovu u regionalnu bolnicu, ali gubitak krvi (navodno oko 3 litre) je bio prevelik i uprkos svim naporima medicinskog osoblja ona je preminula dan kasnije.

Drugarica žrtve po imenu Nadežda, izjavila je da je okrvavljena dizalica za auto pronađena na zadnjem sjedištu "Lade", pored Svetlane.

Češko je uhvaćen i u policiji je priznao šta se desilo. Ubijena ima dvoje djece, devojčicu (13) i dečaka (11).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.