Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 16:01

Još jedan Vladislav Krejči u Sparti

Iz Bolonje nazad u matični klub

Praška Sprata ozbiljno popunjava redove za nastupajuću sezonu, pre svega za Ligu Evrope te je danas dovela peto pojačanje. Zapravo, vratio im se njihov izdanak, Vladislav Krejči nakon četiri godine rada u tuđini.

"Lada je naš izdanak, Spartanac! I sad se vratio sa četvorogodišnjim iskustvom iz inostranstva. Dobro je što je u Italiji naučio da igra na više pozicija i više se posvetio odbrani. To je upravo ono >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što nam treba", jasan je direktor i legenda Sparte, kao i londonskog Arsenala Tomaš Rosicki.

Iskusno 28-godišnje krilo ponovo će nositi bordo dres, pošto je od 2016. bio u redovima Bolonje za koju je odigrao 76 utakmica i postigao dva gola. Zanimljivo je da je češki reprezentativac otišao u Italiju kao napadač, a vratio se u novoj, daleko defanzivnijoj ulozi.

Zanimljivo je i to što će sada Sparta imati dva Vladislava Krejčija pošto za nju sa velikim uspehom nastupa sedam godina mlađi vezista. Imali smo i na "našem terenu" do skoro sličnu situaciju u Partizanu sa Nemanjama Miletićima, i dobro znamo koliko tako nešto ume da zbuni.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.