U sudaru povređena oba vozača i troje dece

Izvor: juGmedia, 25.Jun.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru povređena oba vozača i troje dece

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros u 8,10 časova dogodila na raskrsnici Ulice 7. jula i Kralja Stefana Prvovenčanog u centru Niša lakše je povređeno pet osoba, a među njima i troje dece, rekli su juGmedii u niškoj policiji.

U udesu su učestovovala vozila BMW  i „folksvagen lupo“.

Povređena su oba vozača, kao i dva deteta koja su se nalazila u BMW-u i jedno dete koje je bilo „folksvagenu„, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekli su u Policijskoj upravi u Nišu.

U Hitnoj pomoći kazali su da su svi povređeni u toj nezgodi, deca starosti četiri, šest i 15 godina, kao i vozači starosti 42 i 44, prebačeni na dalju dijagnostiku u Klinički centar Niš, ali da prvi pregledi ukazuju da imaju samo lakše povrede. 

Uzroci udesa za sada nisu poznati. Policija je obavila uvidjaj po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petoro povređeno u udesu u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2018

NIŠ - U nezgodi koja se dogodila jutros nešto posle osam sati, kada su se sudarila dva automobila, na raskrsnici ulica Sedmi juli i Kralja Stefana Prvovenčanog, povređeno je pet osoba među kojima troje dece. Hitna pomoć zbrinula je sve povređene na licu mesta, nakon čega su odvezeni u Urgentni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Sudar u Nišu, povređeno troje dece

Izvor: Mondo, 25.Jun.2018

Pet osoba, među kojima je troje dece, lakše je danas povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 8 časova na raskrsnici Ulice 7. jula i Kralja Stefana prvovenčanog u centru Niša...Foto: MONDO/Stefan Stojanović.."U udesu su učestovovala vozila 'bmw'i 'folksvagen lupo'. Povređena su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.