Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazu Preševo zaplenjeno više od kilograma kokaina

PREŠEVO

Carinici su u saradnji sa policijom rano jutros na prelazu Preševo zaplenili više od kilogram kokaina.

Prekršaj je otkriven kada je na zahtev policijskih službenika skeniran automobil „seat altea“ švajcarskih registarskih oznaka.

Analizom slike uočene su nepravilnosti u delu prtljažnog prostora, odmah iza zadnjih sedišta automobila.

Upravo na tom mestu pronađen je paket sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << belom praškastom materijom, umotan u crnu majicu, navodi Uprava carine.

Narkotik, koji je priručnom analizom odreagovao na kokain, ukupne težine 1.057 grama, zajedno sa vozilom preuzeli su policija i tužilaštvo u dalju nadležnost.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Skenerom otkriveno više od kilogram kokaina na Preševu

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Dec.2019

Carinici su u saradnji sa policijom rano jutros na prelazu Preševo zaplenili više od kilogram kokaina. Prekršaj je otkriven kada je na zahtev policijskih službenika skeniran automobil „seat altea“ švajcarskih registarskih oznaka...Analizom slike uočene su nepravilnosti u delu prtljažnog prostora,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.