JAGUAR SE BAŠ OPARIO: Takuma Asano dobio spor sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 08:16

JAGUAR SE BAŠ OPARIO: Takuma Asano dobio spor sa Partizanom

Sud doneo odluku.

Japanski fudbaler Takuma Asano napustio je Partizan pre godinu zbog neisplaćenih plata. On je samovoljno napustilo Humsku, a dve strane su prebacivale lopticu, oko toga ko je kriv. Na kraju su završili na sudu, a spor koji su Asano i crno-beli vodili, dobio je reprezantativac Japana.

FIFA je presudila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan mora da isplati fudbaleru Bohuma 453.281 evra, plus 898.467 dinara, saznaje dnevni list Danas.

Japanski reprezentativac je u Partizanu imao godišnja primanja od 600.000 evra. Za crno-bele je odigrao 56 mečeva i postigao 22 gola. Klub iz Humske popularni Jaguar naustio je u proleće prošle godine, posle čega se preselio u Bohum.

U svojoj karijeri Asano je nastupao za Hirošimu, Arsenal, Štutgart i Hanover, a redovan je učesnik selekcije Japana, sa kojom će igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Pogledaj vesti o: Jaguar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.