ZAR ŽIVOTI NAŠE DECE TOLIKO VREDE: Nikola je seo za volan PIJAN I UBIO  ČETVORO, pa osuđen na 4 godine zatvora, PORODICE ZGROŽENE!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2020, 23:13

ZAR ŽIVOTI NAŠE DECE TOLIKO VREDE: Nikola je seo za volan PIJAN I UBIO ČETVORO, pa osuđen na 4 godine zatvora, PORODICE ZGROŽENE!

Nikola Mihailović (28) osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na četiri godine zatvora i četiri godine zabrane upravljanja vozilom zbog saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali u avgustu prošle godine, u kojoj je poginulo četvoro mladih!
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"SVE NAM JE UZEO" Roditelji šokirani presudom pijanom vozaču za ubistvo ČETOVO MLADIH NA IBARSKOJ, zaplakali u sudnici: Uništio nam je život!

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Nikola Mihailović (28) osuđen je u Višem sudu u Beogradu na četiri godine zatvora i četiri godine zabrane upravljanja vozilom zbog saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali u avgustu prošle godine, u kojoj je poginulo četvoro mladih!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.