Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Avg.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač banjalučkog autobusa životno ugrožen

Vozač banjalučkog "Autoprevoza" Dušan Runje, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji /VMA/ u Beogradu i životno je ugrožen, rečeno je Srni na VMA. Runje, koji je u petak prebačen iz Kliničkog centra Kragujevac u Beograd, operisan je, a kako navode iz VMA, nalazi se u šok sobi, u lošem je zdravstvenom stanju i životno je ugrožen. Runje je zadobio teške povrede glave i lica u sudaru autobusa "Autoprevoza" sa kamionom, koji se dogodio u noći između srijede i četvrtka na Ibarskoj magistrali kod Čačka, dok je povrijeđeno najmanje
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač banjalučkog autobusa životno ugrožen

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2012

BEOGRAD - Vozač banjalučkog "Autoprevoza" Dušan Runje, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji /VMA/ u Beogradu i životno je ugrožen, rečeno je Srni na VMA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.