Voda na putevima usporila saobraćaj

Izvor: RTS, 25.Maj.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda na putevima usporila saobraćaj

Vremenske prilike su nestabilne, sa čestim pljuskovima, a povremeno i obilnom kišom, pa je na pojedinim deonicama zbog velike količine vode na kolovozu kretanje vozila otežano i usporeno, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Veliku opasnost predstavaljaju i odroni zemlje i kamena na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, dolinom Ibra i Drine kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru takođe, a dodatnu klizavost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta stvaraju nanosi mulja i zemlje na kolovoz, prenosi Beta.
Najviše problema u saobraćaju bilo je na području Golupca, pa se vozačima putničkih vozila, koja idu ka Donjem Milanovcu i Kladovu još preporučuje korišćenje alternativnog puta koji vodi preko Kučeva.
Prema Upravi granične policije, zadržavanja na graničnim prelazima su od 15 do 30 minuta.
Do 26. maja, u vremenskom periodu od 7 do 18 časova, zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režima saobraćaja na delu državnog puta prvog reda broj 1 (auto-put E-75), na delu od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u smeru Niš-Beograd. Biće zatvorena vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.
Do 31. maja od 7 do 17 časova, na delu državnog puta prvog A reda, od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje "Mali Požarevac", izvodiće se radovi na košenju i skupljanju trave u putnom i srednjem pojasu, u oba smera.
Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu prvog A reda, na obilaznica oko Beograda, kod petlje Batajnica, u dužini od 4,3 kilometara.
Radovi se odvijaju desnom stranom auto-puta u smeru Novi Sad - Beograd, dok će se saobraćaj obavljati levom stranom auto-puta i to dvosmerno.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.