Udes dva kamiona kod Orlovače, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes dva kamiona kod Orlovače, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u sudaru dva teretna vozila na Ibarskoj magistrali na obilaznici kod Orlovače, saznaje RTS.
Nesreća se dogodila oko 15 časova i 50 minuta u smeru ka Ostružničkom mostu.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je u tom delu grada obustavljen. Kolona vozila se proteže od dva do tri kilometra.
Kako iz Saobraćajne policije navode, ulanjanje kamiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će trajati od tri do četiri sata, što znači da će saobraćaj na toj deonici toliko biti i paralisan.
Kako nezvanično saznaje RTS, do sudara je došlo kada je vozač jednog kamiona izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drugi kamion i od siline udara na licu mesta poginuo. Drugi vozač je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NESREĆA KOD ORLOVAČE Sudar dva kamiona na Ibarskoj magistrali, IMA ŽRTAVA

Izvor: Blic, 01.Okt.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u sudaru dva teretna vozila na Ibarskoj magistrali na obilaznici kod Orlovače, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.