UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Muškarac zadobio teške telesne povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 11:07

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Muškarac zadobio teške telesne povrede

Povređeni muškarac je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Čačku. Zadobio je povrede noge i nije životno ugrožen.

Tokom jutarnjih sati na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina kod Čačka došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili jedno putničko i drugo teretno vozilo. Od siline udara automobil je sleteo sa puta u obližnju parcelu. Jedno lice zadobilo je teške telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vozač pasata prešao je u suprotnu traku i sudario se sa kiperom koji je bio pod teretom. Sva sreća vozač tertenjaka nije vozio brzo, uradio je sve što je u njegovoj moći da izbegne udes. Na lice mesta došla je Hitna pomoć, ali i vatrgasci spasioci koji su morali da seku vozilo kako bi izvukli povrđenog vozača, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Za vreme trajanja uviđaja na ovoj deonici saobraćaj je bio u prekidu, ali su vozali bili usmereni na alternaivne pravce pa nije došlo do većih gužvi u saobraćaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka, vatrogasci seku vozilo da izvuku povređenog: Auto se zakucao svom silinom u teretnjak (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 13.Maj.2023

Od siline udara automobil je sleteo sa puta u obližnju parcelu. Jedno lice zadobilo je teške telesne povrede

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.