U sudaru dva teretna vozila kod petlje prema Ostružnici poginula jedna osoba

Izvor: Beta, 01.Okt.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva teretna vozila kod petlje prema Ostružnici poginula jedna osoba

U saobraćajnoj nesreći sa dva teretna vozila koja se dogodila na obilaznici na Ibarskoj magistrali kod petlje prema Ostružnici jedno lice je poginulo, a drugo povredjeno, kazali su agenciji Beta u službi Hitne pomoći.Kako su naveli u Hitnoj pomoći, jedan muškarac (50) poginuo je na licu mesta, a druga osoba je prevezena u Urgentni centar i nema teže povrede.Kako su naveli u Ministarstvu unutrašnjih poslova, nesreća se dogodila oko 15.50 časova.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Saobraćajna nesreća na Novom Beogradu, povređen muškarac

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 07:17

Beograd -- Jedna muška osoba (40) povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na mostu preko Save u smeru ka Surčinu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 105 puta, od čega 15 na javnom mestu...Kako je rečeno, toj službi su se najčešće javljali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.