U nesreći na Ibarskoj petoro povređeno

Izvor: Mondo, 15.Jun.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći na Ibarskoj petoro povređeno

U sudaru kod Gornjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali, povređeno je pet osoba, od kojih jedna teže. U nesreći je stradalo nekoliko grla stoke.

Prema još nezvaničnim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je putničko vozilo marke "reno megan", beogradskih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz pravca Gornjeg Milanovca, iznenada prešlo na levu stranu puta i sudarilo se sa teretnim kamionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je prevozio stoku.

Kamion se potom direktno sudario sa "golfom" šabačke registracije, piše RTS.

Sa teškim telesnim povredama, jedna osoba je prebačena na neurološku kliniku u Kragujevac, tri osobe su zadržane u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, a jedna je puštena na kućno lečenje, potvrdio je za RTS primarijus dr Tomislav Pejović.

Udes se dogodio oko 16 časova.

(MONDO, foto: ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U nesreći na Ibarskoj petoro povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2013, 07:06

U sudaru kod Gornjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali, povređeno je pet osoba, od kojih jedna teže. U nesreći je stradalo nekoliko grla stoke...Prema još nezvaničnim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je putničko vozilo marke "reno megan", beogradskih registarskih oznaka, koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.