Troje poginulo tokom noći

Izvor: Studio B, 22.Avg.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulo tokom noći

U Beogradu je, noćas na Ibarskoj magistrali, kod Petlovnog brda, izgoreo automobil u kome su bile dve osobe, a lekari Hitne pomoći zatekli su njihova ugljenisana tela, saopšteno je iz Hitne pomoći. Još jedna osoba stradala kod Arilja.

Prema rečima Nade Macure, lekari Hitne pomoći izašli su na mesto nsreće oko 4 i 15 i nisu bili u stanju da odrede pol izgorelih osoba.

Još jedna osoba je poginula noćas na državnom putu Ivanjica - Požega, kod Arilja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Poginuo je vozač automobila koji je sleteo s puta, dok je jedna osoba povređena.

Macura je rekla RTS-u da su lekari Hitne pomoći nešto pre dva časa intervenisali kod restorana "Topčiderska zvezda", gde je iz automobila ispao muškarac koji je zadobila povrede glave, kuka i noge. Povređeni muškarac je prevezen, na reanimaciju, Urgentnog centra.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.