Težak udes na Ibarskoj, jedna osoba poginula, 11 povređeno

Izvor: B92, 25.Nov.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na Ibarskoj, jedna osoba poginula, 11 povređeno

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a 11 je povređeno u sudaru putničkog putničkog automobila i mini-busa u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška.

Kako se navodi, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, a od zadobijenih povreda vozač automobila na mestu je preminuo, dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

S teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila. Kako navode "Putevi Srbije", saobraćaj je normalizovan.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.