Izvor: Pančevac-online.com, 15.Apr.2023, 17:36

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vatrogasci makazama sekli vozila, tri osobe povređene!

Na Ibarskoj magistrali u selu Moravci u blizini Ljiga oko 15 časova, došlo je do teže saobraćajne nezgode u kojoj su, prema nezvaničnim informacijama sa terena, povređena tri lica u dva putnička automobila koja su se sudarila. Prva pomoć pružena je u ljiškom domu zdravlja.  – Dva lica imaju teže telesne povrede glave, grudnog koša […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vatrogasci makazama sekli vozila, tri osobe povređene! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar na Ibarskoj magistrali, vatrogasci sekli kola da izvuku povređene

Izvor: Radio 021, 15.Apr.2023

Tri osobe povređene su u subotu popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u mestu Moravci na teritoriji opštine Ljig.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.