Suvi kolovozi, opterećeni putevi

Izvor: RTS, 10.Jul.2010, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvi kolovozi, opterećeni putevi

Na magistralnim putevima u Srbiji pojačan saobraćaj, posebno na deonicama ka moru i državnim granicama. Duža zadržavanja na graničnim prelazima.

Na glavnim putevima u Srbiji saobraćaj je pojačanog intenziteta, posebno na delu Ibarske magistrale koji vodi ka Crnogorskom primorju i na autoputu E-75, na deonici od Horgoša do Niša, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na ulasku u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš zadržavanja su višečasovna, dok pri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izlazu nema dužih zadržavanja.

Tokom prepodneva očekuje se pojačan intezitet na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Preševo.

Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja putničkih vozila su do 45 minuta.

Zbog popravke autoputa E-75 kroz Beograd za saobraćaj je zatvoreno 900 metara autoputa iz pravca Šida ka Beogradu, ispred mosta "Gazela".

Saobraćaj je preusmeren na suprotnu stranu autoputa gde se obavlja dvosmerno, a pojedini prilazi autoputu E-75 su zatvoreni. 

Vozačima se savetuje korišćenje alternativnih pravaca kroz Novi Beograd (Bulevar Dr Zorana Djindjića i Bulevar Milutina Milankovića).

Na mostu "Gazela" zabranjen je saobraćaj za sva teretna vozila čija ukupna težina prelazi 3,5 tone. Kamioni zato idu zaobilazno, i, prema obaveštenju Gradskog sekretarijata za saobraćaj, uz vremenska ograničenja.

Radova na autoputu E-75, na deonici Beograd-Niš, ima i kod Velike Plane, na deonici od Vrčina do Malog Požarevca, na prevoju "Mečka", kod mesta Ražanj.

Zbog radova na rehabilitaciji mosta preko reke Crni Timok, kod Zaječara, na magistralnom putu M-5, na deonici Metovnica-Gamzigrad, saobraćaj će biti potpuno obustavljen do 18. septembra.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.