Suvi kolovozi

Izvor: RTS, 08.Nov.2012, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvi kolovozi

Kolovozi u Srbiji pretežno suvi, a magle ima po kotlinama. Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila pola sata.

Saobraćaj se u Srbiji obavlja po pretežno suvim kolovozima, a magle mestimično ima po kotlinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta.

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona, a najčešće ih ima na Đerdapskoj magistrali, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali i kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, upozorio je AMSS.

Odrona ima i na magistralnim putevima M-24, deonica Kučevo-Majdanpek, M-2, deonica Kosovska Mitrovica - Ribariće - granica sa Crnom Gorom, i M-22.3, deonica Raška - Kosovska Mitrovica, kao i na regionalnim putevima u višim predelima područja Ivanjice.

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd, za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna traka u smeru od Niša prema Beogradu. Saobraćaj se obavlja prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

U toku je rekonstrukcija nadvožnjaka iznad na deonici Beograd-Niš, u zoni petlje "Požarevac", pa su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka, u smeru autoputa Beograd - Niš, a u smeru Niš - Beograd za saobraćaj je zatvorena samo preticajna saobraćajna traka.

Zbog izvođenja istih radova, saobraćaj na nadvožnjaku na putu Smederevo - Mihajlovac - Smederevska Palanka obavlja se naizmenično, jednom kolovoznom trakom.

Zbog obnove starog mosta preko Dunava kod Beške, saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.

Na državnom putu kroz Požegu, iz pravca Kosjerića, do 8. novembra izvode se radovi zbog kojih će se saobraćaj obavljati naizmenično.

Zbog aktiviranog klizišta, na delu državnog puta na deonici Prijepolje-Brodarevo u mestu Gračanica, saobraćaj se obavlja naizmeničnim propuštanjem vozila jednom saobraćajanom trakom uz semaforsku regulaciju.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povoljni uslovi za saobraćaj

Izvor: RTS, 09.Nov.2012, 09:53

Putevi u Srbiji suvi, mestimično magla. Obustave saobraćaja od 9 do 14 časova kod Gostuna, prema granici sa Crnom Gorom...Saobraćaj se u Srbiji jutros obavlja po pretežno suvim kolovozima, a slabe magle i sumaglice ima po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Putnička...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.