Sudar na Ibarskoj magistrali, kolona na obilaznici kod Čačka

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 11:11

Sudar na Ibarskoj magistrali, kolona na obilaznici kod Čačka

Na Ibarskoj magistrali u blizini Preljine došlo je do saobrćajne nezgode kada su se sudarila dva automobila.

Tom prilikom nije bilo teže povređenih lica, a pričinjena je materijalna šteta. Dok je policija vršila uviđaj saobraćaj je na ovoj deonici bio zatvoren, što je veoma brzo ponovo uslovilo pojavu dugačkih kolona na obilaznici oko Čačka.

"Gužve su ovde česta pojava, ali poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana ovde je pravi pakao. Nigde ne možete da krenete, a da se ne zaustavite u koloni. Ovo ljudi koji dolaze i prolaze kad dođu do autoputa njima je lakše. Nama koji živimo u okolini Čačka pravo je mučenje, duplo duže vremena sada provodimo u putu nego što je to ranije bio slučaj", rekao je za agenciju RINA Slavko Petrović iz Čačka.

Gužve na obilaznici oko Čačka prethodnih dana izazivali su radovi na vijaduktu, ali i blokada puta zbog protesta.

Građani Čačka željno iščekuju otvaranje deonice autoputa od Preljine do Pakovraća, kada će u velikoj meri saobraćaj preko obilaznice biti rasterećen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.