Smrtno stradale dve žene

Izvor: Studio B, 22.Feb.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrtno stradale dve žene

Jedna devojka poginula je u saobraćajnoj nesreći, oko 17 sati, na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume. Kasno sinoć ubijena je žena u šumi kod KBC-a Bežanijska Kosa.

Kako saznajemo Sonja R., (27) koja je upravljala automobilom marke "reno" izgubila je kontrolu nad vozilom, prešla u suprotnu kolovoznu traku i sudarila se sa Lastinim autobusom koji je išao ka Lazarevcu.

Sonja R., poginula >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je na mestu, dok niko od putnika iz autobusa nije povređen. Tokom obavljanja uviđaja saobraćaj se na tom delu puta odvijao otežano oko dva sata.

Policija u šumi pronašla telo žene

Policija jutros pronašla telo žene u šumi kod autoputa u blizini KBC-a Bežanijska kosa. Kako saznajemo, žena je ubijena kasno sinoć, a policija je uhapsila njenog supruga kog sumnjiči za ubistvo.

Četrdesetdvogodišnju Šeribanu I. nevenčani suprug je posle kraće svađe, pretukao, a potom i udavio. Ubistvo se dogodilo u šumi, udaljenoj oko 300 metara od autoputa, sinoć posle 22 sata. Kako saznajemo nesretna žena zadavljena je pertlom od patike.

Njen suprug, četrdesetčetvorogodišnji Hambija B. posle zločina otišao je kući, a u policiji saznajemo da je kada je uhapšen sve priznao.

Motiv zločina najverovatnije je ljubomora. Nastradala žena i njen suprug imali su petoro dece. Inače, u Srbiji ljubomora je najčešći razlog za najteži zločin - ubistvo.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Zadavio suprugu zbog nevere

Izvor: Blic, 22.Feb.2011

Šeribana I. (42) iz Beograda nađena je mrtva jutros oko 7.30 u šumi pored auto puta Beograd-Zagreb, u blizini Bežanijske bolnice. Zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je njen nevenčani suprug H. B. (44). ..Kako "Blic" saznaje H.B. se sam prijavio policiji i hapšenje sačekao pored beživotnog...

Nastavak na Blic...

Vozila "reno", poginula u sudaru sa autobusom

Izvor: Press, 22.Feb.2011

Vozač "renoa" Sonja R. (27) iz Beograda poginula je juče po podne u sudaru sa autobusom na Ibarskoj magistrali u Lipovačkoj šumi kod Beograda

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.