Složno do seoskog puta

Izvor: RTS, 19.Maj.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Složno do seoskog puta

Meštani sela Bresnik ovih dana složnom akcijom radili su na održavanju glavnog seoskog puta koji povezuje selo sa Ibarskom magistralom.
Prethodnih dana meštani sela Bresnik složnom akcijom podasuli su glavni seoski put koji povezuje ovo selo sa Ibarskom magistralom.

Kompletne troškove sanacije kao i mehanizaciju koja je radila na sanaciji puta, meštani su sami finansirali. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << U akciji je učestvovalo oko tridesetak meštana ovoga sela koji su uglavnom svojim traktorima učestvovali u akciji.
"Mi koji smo bili sa svojim traktorima, kompletni troškovi su nas koštali oko 50 evra po osobi. Sami smo finansirali kompletnu akciju podasipanja puta kroz selo", kaže Slaviša Kardžović iz Bresnika.
Sanirana je kompletna deonica puta u ukupnoj dužini od četiri kilometara sve do škole u Bresniku do koje već postoji asfaltni put.
rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.