Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, počev od Krnjače, na Pančevačkom mostu i Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić. I na delu Ibarske i Savske magistrale i Obrenovačkom putu u pravcu prema centru Beograda blago je pojačan saobraćaj, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza - 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA GUŽVI: Saobraćaj pojačan ka centru gradu

Izvor: Kurir, 28.Nov.2013

Više automobila ima Zrenjaninskom putu, počev od Krnjače, na Pančevačkom mostu i Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda..BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić...Saobraćaj je blago...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.