SAMOUBISTVO NA IBARSKOJ Brutalno ubio suprugu ŽARAČEM, pa namerno automobilom podleteo pod autobus

Izvor: Blic, 17.Sep.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUBISTVO NA IBARSKOJ Brutalno ubio suprugu ŽARAČEM, pa namerno automobilom podleteo pod autobus

Lazarevčanin Slavko Marković (61), koji je u petak ubio suprugu Vesnu (49), po svemu sudeći je izvršio samoubistvo na Ibarskoj magistrali, saznaje "Blic".

Marković je istog dana kada je u svojoj porodičnoj kući usmrtio suprugu, seo u "fijat punta" i zaputio se Ibarskom magistralom u pravcu Čačka, da bi u mestu Ćelije kod Lajkovca doživeo udes i poginuo na licu mesta.

- Po svim dosadašnjim pokazateljima, Marković nije izgubio kontrolu nad svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobilom već je namerno, videvši da mu u susret iz suprotnog pravca dolazi autobus, prešao u drugu kolovoznu traku i podleteo pod autobus, tako da njegov vozač nije mogao da ga izbegne. Na taj način je po svemu sudeći počinio samoubistvo – kaže pouzdani izvor “Blica” iz istrage.

Autobus čačanskog "Autoprevoza", ispod kojeg je ubica podleteo, srećom, u trenutku udesa bio je bez putnika, tako da u saobraćajnoj nesreći nije bilo još povređenih.

Marković je suprugu Vesnu, prema kojoj je zbog ranijih slučajeva porodičnog nasilja imao zabranu prilaska, ubio sa više udaraca žaračem, pošto ju je prethodno pretukao.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Detalji stravičnog zločina u Lazarevcu: Slavko (61) brutalno ubio ženu, pa namerno automobilom podleteo pod autobus

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2017

Istraga je u toku..Lazarevčanin Slavko Marković (61), koji je u petak ubio suprugu Vesnu (49), po svemu sudeći je izvršio samoubistvo na Ibarskoj magistrali...Marković je istog dana kada je u svojoj porodičnoj kući usmrtio suprugu, seo u "fijat punta" i zaputio se Ibarskom magistralom u pravcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.