Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 16:13

Prevrnuo se kamionet u kome su bili članove ekipe emisije "Kuća od srca", jedna osoba poginula

Ženska osoba preminula je od posledica povreda koje je zadobila u nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva. Lekari kraljevačke Opšte bolnice se bore za život muškarca.
Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada je kamion prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, udario u kamionet beogradske registracije koji je pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se sa sporednog uključi na glavni put i u kome su se nalazili članovi ekipe emisije "Kuća od srca" koja se emituje na TV Pink.

Od siline udarca, kamionet je sleteo u kanal pored puta uz ogradu obližnjeg fudbalskog terena.
Do nesreće je došlo oko 11 časova, a stradala žena (1974) je bila na mestu suvozača, dok je povređeni mladić (1990) vozio kamionet.
Kraljevački vatrogasci su teško povređene muškarca i ženu izvukli iz smrskanog kamioneta, a hitna pomoć ih je prevezla u u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.
Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se odvijao naizmenično jednom trakom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.