Povređene četiri osobe u saobraćajnim nesrećama

Izvor: Blic, 18.Mar.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređene četiri osobe u saobraćajnim nesrećama

Na beogradskim ulicama u saobraćajnim nezgodama noćas su povređene četiri osobe, među kojima je i jedno dete, rekli su u Hitnoj pomoći.

Dečak uzrasta 13 godina povređen je kao pešak na Ibarskoj magistrali kod Lipovičke šume kada je na njega naleteo automobil, a nakon ukazane pomoći prebačen je u Urgentni centar.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, jutros je u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezgodi povređen i jedan pešak u Borči koji je po dolasku lekara gubio svest, pa je bila neophodna reanimacija.

Na uglu ulica Ruzveltove i Albanske spomenice u saobraćajnoj nesreći

povređeni su žena i muškarac koji su nakon dolaska Hitne pomoći zbrinuti u Urgentnom centru, rekla je Macura.

Hitna pomoć je noćas obavila 92 intervencije, od kojih 18 na javnom mestu, a najviše pomoći od te službe tražile su osobe obolele od astme i psihijatrijski bolesnici.

Povezane vesti: Tokom noći u dva saobraćajna udesa dve osobe povređene Belgija: Povređeni ukrali vozilo hitne pomoći Noćas 132 intervencije Hitne pomoći Beograd: Dve osobe povređene u sudaru tri automobila U sudaru kod "Plavog mosta" povređene dve osobe

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.